«Hverdags-stresset er blitt mye mindre etter at jeg kjøpte elsykkel av Per»

Laila Hox jobber på Økern og har lenge ønsket å sykle til jobb. Men det er en strekning hjemover som tidligere stoppet henne fra å gjennomføre planen, bakkene fra Teisen og opp til Tveita er nemlig litt i bratteste laget. Derfor kom elsykkel etter hvert på ønskelista.

Utdrag fra artikkel i groruddalen.no – les hele artikkelen her

I hennes eget nabolag på Oppsal holder Pers bil & sport til i Oppsalstubben 3, og utstilt i butikkvinduet fant hun drømmesykkelen. – Den var dyrere enn jeg hadde forventet, men Per lovet meg at jeg ikke ville angre på det hvis jeg bestemte meg for å kjøpe den. Han forklarte meg at det å kjøpe en elsykkel er en investering i god helse, like mye som det er en investering i et transportmiddel. – Jeg syklet med friskt mot til og fra jobb hele våren 2020, så lenge det var oppholdsvær og ikke for varmt, og heller ikke for kaldt. Så – en dag midt i juni regnet det da jeg skulle hjem fra jobb. «BLÆ!,» var min første reaksjon. Men i etterpåklokskapens navn er det nå snarere «JIPPI!». Det er faktisk helt greit å sykle i regn, selv i kjole og tynne strømper. Og etter hvert ble det kjøpt inn piggdekk… jeg syklet hele vinteren! Men ikke i sommerantrekk… – Jeg er glad for at jeg valgte elsykkel, og for at jeg har Per i ryggen. Da får jeg alltid hjelp om det er noe med sykkelen som må fikses. Per hjelper meg med service både på våren og høsten, og det gir meg trygghet på at bremser og dekk er i topp stand. – Det jeg er mest takknemlig for er reduksjonen av hverdagsstresset, noe jeg ikke tenkte på i utgangspunktet. Det er faktisk ikke kø på sykkel, og jeg bruker like lang (eller kort) tid om jeg starter å sykle klokka 15 eller 16. Jeg trenger ikke å tenke på trafikken langs Ytre Ringvei. Skuldrene er senket og jeg rekker å gjøre meg ferdig på jobb før jeg setter meg på sykkelen for å hente datteren min. Per fikk rett! – Sykkelen var dyrere enn planlagt, men jeg har ikke angret på handelen!

  • Hard Rocx Funk-e, 2023 8 low step 8,6 e LS 85 NM!

    kr 57.990
  • Tilbud!

    Hardrocx E-City 5 Nexus 418Wh

    kr 29.999