For deg som har spørsmål om oss og elsykler

Vi har mange kunder! 🚴‍♂️🚗

Vi har mange kunder som har byttet inn bilen og anskaffet seg elsykkel.

Vi har mange kunder som har byttet ut den ene bilen og klarer seg utmerket med en bil og en eller to elsykler.

Vi har mange kunder som har byttet ut bilen fordi dem syntes det var for høye kostnader med bil. Men som velger bildeling eller. Bilkollektiv.

Vi har mange kunder som synes det er veldig kjekt å få reparert sykkelen eller få oppgradert sykkel.

Vi har mange kunder som prøver elsykkel for første gang. Mange er veldig nysgjerrig, og mange er småengstelig. Etter gjennomgang, tilpasning, riktig størrelse, riktig sittestilling er skuldrene senket og ny elsykkel er endelig på plass.

Vi har mange kunder som har sjekket mange sykkelbutikker uten å fått hjelpen dem ønsket som førstegangskjøper av elsykkel.

Vi har mange kunder som synes å investere i en elsykkel er en stor investering, det er vi helt enig i og det respekterer vi.

Vi har mange kunder som setter veldig pris på at hos oss så kan du prøve alle elsyklene rundt i området eller til jobben din i sentrum sammen med kone eller mann. Venn eller en nabo.

Vi har mange kunder som var helt overbevist om at dette er alt for tung investering, men som sier på førstegangsservice som er gratis. At dette er den beste investeringen dem noen gang har gjort. Helse, trivsel, velvære.

Vi har mange kunder som sier at dem har blitt i veldig mye bedre form etter at dem kjøpte elsykkel og begynte å sykle.

I har mange kunder som sier at dem har gått ned masse i vekt etter at dem begynte å sykle på elsykkel. Humøret har blitt bedre og trivselen har økt betraktelig.

Vi har mange kunder som har sagt at dem aldri kommer til å sykle på vinteren, men som nå er garvede vintersykelister etter flere vintre med sykling.

Vi har mange kunder som sier at dem ikke ante at man ville bli så glad i å sykle.

Vi har mange kunder som sykler året rundt og har en bil stående som dem bruker i helgene.

Vi har mange kunder som ikke ante at det var lurt å vaske og smøre sykkel og ta service vår og høst om man sykler hele året.

Vi har mange kunder som har kjøpt det dem tror er en billig sykkel, typiske  bestselgere, annonseres voldsomt mye, selges ofte på pris, helt til dem finner ut at dem må vedlikeholdes for veldig mye penger da syklene ikke er dimensjonerte for elmotor og vekten til en elsykkel.

Vi har mange kunder som tror at en elsykkel er veldig mye tyngre å trå når om den går tom for strøm.

Vi har veldig mange kunder som angrer på at dem har kjøpt en billigsykkel som har kostet like mye å vedlikeholde på to år som selve sykkelen.

Vi har mange kunder som oppgraderer til sterkere gir og drivverk på MoMAs til ca: 5000,-

Vi har mange kunder som anbefaler oss til venner og kjente. Det er derfor vi kan drive butikken og det noe av den største inspirasjonen og gleden av å kunne hjelpe andre.

Vi har mange kunder som som ikke viste at vi har over 30 års erfaring med bil.

Vi har mange kunder som undrer seg hvorfor dem ikke har kjøpt elsykkel før.

Vi har mange kunder som bare skulle ha service eller skifte slange på sykkelen som ender opp med ny elsykkel eller to.

Vi har mange kunder som tenker at en elsykkel i bursdagsgave må være perfekt.

Vi har mange kunder som ikke viste at vi selger gavekort, gjelder også elsykkel.

Vi har mange kunder som ikke viste at vi nå har elsykkel for barn og alle typer lastesykler.

Vi har mange kunder som har spurt etter barnesykler. Vi ventet til vi fikk en barnesykkel i god kvalitet. Nå har vi det.

Vi har mange kunder som setter stor pris på butikken og forteller det hver gang dem kommer på besøk.

Vi har mange kunder som har kjøpt sykkel et annet sted, har gratis servise inkludert. Men må vente 4-8 uker på servicen. Og velger å bruke oss på service isteden.

Vi har mange kunder som ikke viste at det var en sykkelbutikk på Oppsal før dem så en annonse i naboposten eller ble anbefalt av en annen sykkelbutikk i sentrum.

Vi har mange kunder som ikke viste at vi har finansieringsløsning til alle syklene.

Vi har mange kunder som ikke viste at vi også selger bikefinder som har gjenfinningsfunksjon. Ingen egenandel eller reduksjon i pris ved tyveri. At vi har solgt disse til best pris i Norge.

Vi har mange kunder som ikke viste at vi har alt av tilbehør og sikkerhetsutstyr til sykler.

Vi har mange kunder som forteller helt fantastiske historier om hyggelige opplevelser dem har hatt med elsykkelen og berikelsen den har gitt dem.

Vi har mange kunder og kjente som ikke trodde deg var mulig å lage butikk i et lite lokale på Oppsal i en bortgjemt gate med sykkel som hovedfokus.

Vi har mange kunder som ikke viste at hos oss kan du bytte ut bilen i en elsykkel eller to.
Noen hadde allerede byttet inn bilen og sagt ok til en pris på 20000,- en tilsvarende bil betalte vi 40000 for uken i forveien.

Vi har mange kunder som setter pris på hjelp, setter pris på hjelp til å sette igang tankeprosessen. Mange har vurdert svært lenge. Så kom det plutselig en liten butikk med enkel parkering rett utenfor som gjorde alt mye enklere.

Vi har mange kunder som sier at det går mye raskere til jobben med elsykkel enn både bil og kollektiv.

Vi har mange spreke kunder som har syklet i mange år, noen sykler også aktivt i konkurranser som synes det er veldig deilig med elsykkel til jobben.

Vi har mange kunder som synes det er kjekt at nå kan dem ta en sykkeltur sammen. Når et par har Kjøpt seg hver sin elsykkel. Uken etter har dem syklet til Frognerseteren, drukket kaffe og sett den vakre utsikten over Oslo. Det viste seg å være mange år siden forrige sykkeltur opp dit. Eller kanskje var det den første.

Vi har mange kunder som ikke viste at det var mulig å bruke elsykler i marka.

Vi har mange kunder som ikke viste at man kan bruke elsykler i all slags vær også på vinteren med gode kvalitetspiggdekk.

Vi har mange kunder som ikke viste at vi nå har hele 9 ulike sykkelmerker og at du nå får elsykkel fra 24990,- og oppover.

Vi har mange kunder som ikke viste at vi har alle typer sykler.

Vi har mange kunder som ikke viste at nå har vi elsykkel med god gammeldags pedalbrems lavt innsteg med integrert handlekurv.

Vi har mange kunder som ikke viste hva elsykkelgliset var, men etter første prøvetur på elsykkel så vet alle det.

Vi har mange kunder som ikke viste at man kan sykle for morroskyld.

Vi har mange kunder og vi setter pris på alle sammen, vi er Per, datter og noen ivrige hjelpere innimellom. Vi setter også pris på å sykle litt i blant, da kan det også gå litt over stokk og stein.